Terapia 60 min

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia 60 min.

Voit myös varata ajan ilmaiseen tutustumiskertaan (30 min), jonka aikana voit tutustua terapeuttiin ja kartoitamme yhdessä tilannettasi. Tutustumiskerta ei velvoita Sinua mihinkään.

Pariterapia 90 min

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia 90 min.

Suhteen ei tarvitse olla kriisin partaalla. Välillä tekee hyvää jutella ulkopuolisen kanssa yhteisistä tavoitteista, tai muuten vaan ratkoa eripuraisuuksia yhdessä ammattilaisen avustuksella. Voitte tulla juttusille myös koko perheen voimin.

Hyvinvointivalmennus 60 min

Hyvinvointivalmennuksessa hyödynnetään ratkaisukeskeisiä menetelmiä muutoksen tukena. Yhdessä teemme suunnitelman, miten tavoitteeseen päästään, ja varaudumme muutosprosessissa vastaantuleviin haasteisiin.

Voit varata ajan ilmaiseen tutustumiskäyntiin (30 min), jonka aikana kartoitamme tilannettasi. Käynti ei velvoita Sinua mihinkään.

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia

Ratkaisukeskeinen lyhytterapia keskittyy nykyhetkeen ja tulevaisuuteen, ei niinkään menneisyyteen. Terapiassa pyritään lisäämään asiakkaan toiveikkuutta ja keskitytään vahvuuksiin ja onnistumisiin. Tyypillisesti asiakasta tavataan 1-10 kertaa, mutta pidempikin suhde on mahdollinen. Terapia sopii kaikenlaisten ongelmien käsittelyyn, ja painopisteenä on muutoksen käynnistäminen. Voit tulla yksin tai kumppanisi kanssa.

Hyvinvointivalmennus

Hyvinvointivalmennuksessa keskitytään toivomaasi muutokseen. Hyvinvointivalmentaja tukee sinua voimistamalla tämän vahvuuksia ja onnistumisia. Tunnistamalla hyvinvointisi kannalta keskeiset haasteet ja mahdollisuudet, voit myös löytää keinot oman hyvinvointisi edistämiseksi.

Kyseessä voi olla tienristeyksessä seisominen, ammatinvalintaongelmat, painonhallintaan liittyvät asiat tai mitkä tahansa mietityttävät asiat. Usein ulkopuolisen kanssa keskusteleminen avaa uusia näkökulmia.

Ota yhteyttä!

Voit varata ajan terapiaan ja hyvinvointivalmennukseen soittamalla 044 3271 079 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@satutaipale.com.